003

CV-platform som SaaS

Kundens situation 

Capacits dygtige og travle folk var trætte af at bruge utallige timer på at skrive CV’er til udbudsbesvarelser og andre tilbud. Værdifulde timer, som kunne have været brugt på at udvikle spændende produkter til endnu flere kunder, blev gang på gang ædt op af omskrivninger, copy/paste-maratons, og usamarbejdsvillige skabeloner i håbløse formater.

Der var behov for én gang for alle at udvikle et produkt, som kunne afhjælpe dette uendelige besvær og give et brugbart ressourceoverblik over profiler, kompetencer og opgaver. Et produkt som kunne deles med andre i branchen, der med garanti har samme udfordringer.

Løsning

Resumeo. Startet som et internt produkt, affødt af interne behov, udviklet til at tjene masserne og produceret som Software-as-a-Service.

LinkedIn-profiler kan integreres direkte ind i Resumeo, så opstart er hurtig og nem. Resumeo ensretter kompetencer og beskrivelser, så der med udgangspunkt i en brugers Resumeo-profil kan generes et CV på få sekunder. CV’et generes i et selvvalgt skabelon, så udvalgte CV’er er ensartede og så skabelonen kun skal rettes til ét sted, uanset hvor mange, du skal bruge. 

Ensretningen af kompetencer giver desuden en god mulighed for at finde den helt optimale profil via avancerede søgeindekseringer.

Værdi

Resumeo en platform til at generere CV’er, som ikke blot minimerer værdiløst tidsforbrug, men også øger kvaliteten af CV’erne. Dette giver glade kunder som sætter pris på den gode struktur og kvalitet, samt glade konsulenter der slipper for redundant arbejde.

Fælles incitament

Capacit opbyggede et internt produktteam til at udvikle Resumeo, som blev baseret på en SaaS-tilgang. Enhver virksomhed eller konsulenthus, der jævnligt har behov for at præsentere sine profiler i form af CV’er, kan gøre brug af produktet uden yderligere implementering. 

Resumeo tilbyder endvidere offentlig adgang for enkeltpersoner (konsulenter eller andre ansatte), som ønsker en effektiv platform til vedligeholdelse, optimering og præsentation af deres CV.