Samarbejde

Samarbejde med Capacit

Sådan griber vi det an

I det øjeblik, vi påbegynder et samarbejde, er der ikke længere noget ‘dem’ og ‘os’. Det ligger i Capacits grundprincipper, at vi fra begyndelsen vil gøre alt for at sikre, at vi alle har fælles incitament, samme mål, og en entydig opfattelse af succeskriterierne for et nyt produkt.  

Derfor vil du opleve, at vi er meget opmærksomme, lyttende og grundige i den indledende dialog, samt at vi tidligt vil sætte os ind i dine nuværende løsninger. Det gør vi af den simple årsag, at jo mere vi ved om din forretning og dine behov, desto bedre kan vi i fællesskab arbejde os frem til den bedste løsning for din virksomhed.  

En af de mest centrale fordele ved at samarbejde med Capacit er vores samarbejdsmodel, der gør det muligt for os at investere sammen i dine fremtidige IT-produkter. Det betyder, at du ikke behøver stå alene med risici og udgifter, og at du samtidig har en garanti for, at vi deler ønsket og viljen til at lykkes.

Foruden at vi altid bruger ansvar, transparens og branchens bedste IT-specialister, så følger vi faktisk forskellige opskrifter for at sikre dynamiske samarbejdsmodeller. 
 
Det betyder med andre ord, at vi altid tilpasser vores samarbejde til jeres virksomhed og niveau. 

Vores samarbejdsmodeller består af:
 

 • Work for equity Vi indgår som medinvestor i startups, hvor vi tager ansvar for at udvikle værdiskabende it-produkter med minimal time to market til gavn for alle parter. Som vi f.eks. har gjort med Gaiup, der er et joint venture mellem ABC Rådgivende Ingeniører og Capacit.
 • IP-rettighederVi accepterer en andel af produktet som hel eller delvis betaling for produktudviklingen, når en virksomhed ønsker at udvikle et nyt produkt til at erobre et nyt marked, eller digitalisere en service med henblik på at sælge produktet kommercielt som selvstændigt forretningsområde. Som vi f.eks. har gjort med Redito.
 • Risk & reward Produktets samlede værdi opgøres i fællesskab, og Capacit får andel i den gevinst, produktet løbende genererer. Dette kan f.eks. være baseret på antal transaktioner eller opnået gevinst/indtjening afhængig af produktets karakter. Denne samarbejdsmodel har flere af vores kunder valgt at benytte med stor succes.

Workshops og temadage

Vi har særdeles gode erfaringer med at afholde workshops med fokus på specifikke områder inden for vores kunders IT-portefølje. Det kunne f.eks. være:  

 • Overvejelser omkring at flytte helt eller delvist i skyen
 • Afdækning af digitaliseringsmuligheder i konkrete dele af forretningen
 • Gennemgang med fokus på sikkerhed og compliance
 • Review af igangværende IT-projekt
 • Review af IT-pipeline
 • Konkret analyse af mulighederne for fornyelse af gamle systemer (legacy)
 • Strategidag med Capacits erfarne ledere for inspiration og sparring om din IT-strategi
 • Hvordan gør man sit projekt til et produktudviklingsforløb? Få indblik i fra-vugge-til-grav-tankegangen, agil udvikling, MVP, brugervalidering, mv.
 • Automatiserede tests på alle niveauer
 • Introduktion og igangsættelse af DevOps
 • Prototyping - til validering af jeres produktidé

Du kan altså booke vores eksperter til specifikke workshops eller temadage med jeres interne IT-ansvarlige, udviklere, relevante systembrugere eller andre leverandører som I måtte samarbejde med.  

Mulighederne er mange og vi vil i fællesskab udarbejde et forløb og form, der passer til jeres virksomheds behov. Typisk ser vi det bedste resultat, når kundens medarbejdere involveres i høj grad. Dette giver nemlig det bedste udgangspunkt for et godt samarbejde og en fælles forståelse, når vi efterfølgende skal i gang med arbejdet sammen. 

Køb et helt team og kom fra start i et højere gear

I modsætning til de fleste konsulent- og softwarehuse, tilbyder Capacit at levere et samlet team bestående af 2-6 profiler, som har dokumenteret erfaring fra samarbejde på tidligere produkter. Det vil sige, at du får en sammentømret enhed, som har styr på deres ansvarsområder og har en ekstremt høj kapacitet, idet alle afklarende og interne forhold er på plads fra start. Dette er et koncept som vinder indpas internationalt, men som endnu ikke er så kendt i Danmark.   

Er du klar til dit næste eventyr?

Sammen skal vi nok skabe gode resultater på en tryg og professionel måde.

Kontakt os i dag og find ud af, hvordan vores evner og arbejdstilgang kan få realiseringen af din idé godt fra start og endnu bedre i mål.