Capacit Mixer

Hvordan vil AI forme fremtidens kundeservice?

Vi har fornøjelsen af at invitere dig til Capacit Mixer – en spændende og unik begivenhed, der kombinerer faglighed, netværk og cocktails i en dynamisk og inspirerende atmosfære.
Mand taler med to kvinder til Capacit Mixer

Denne gang sætter vi spotlyset på fremtidens kundeservice og de uendelige muligheder, som AI tilbyder. Fra forskellige perspektiver på vores innovative AI-produkt til indblik i fremtidens trends vil vores talere udfordre din forståelse og give dig ny inspiration.

Program:

 • Valdemar Østergaard, Product Lead, vil tage dig med på en spændende rejse og fortælle om vores AI-produkt Seek og dets transformationelle evner.
 • Troels Blicher Danielsen, CEO hos Tekniq, deler sin virksomheds AI-rejse og belyser, hvilken værdi kunstig intelligens har bragt til forretningen.
 • Christian Bech Nørhave, anerkendt AI-ekspert, vil give indsigt i fremtidens AI-løsninger inden for kundeservice og afsløre, hvilke trends og tendenser vi kan forvente at se i de kommende år.

Sæt kryds i kalenderen torsdag d. 28. september fra 15-17, så du kan få indsigt i fremtidens muligheder, når vi udforsker teknologiens grænser og drikker udsøgte cocktails.

Vi glæder os til at se dig hos Capacit!

Tilmeld dig nu, og vær med til at forme fremtidens kundeservice sammen med os!

  Sted

  Capacit A/S

  Wildersgade 10A
  1408 Købehavn

  • info@capacit.com
  • +4531319258