Mød os i virkeligheden

Vores arrangementer

Vi bringer teknologi og mennesker sammen

Events og netværk hos Capacit

Hos Capacit sætter vi en ære i at bygge bro mellem virksomheder, teknologi og mennesker. Vores eksklusive events og netværksaktiviteter fremmer denne brobygning ved at skabe værdifulde arrangementer, der bringer kunder og samarbejdspartnere sammen i en dynamisk og inspirerende atmosfære.

 

Vi er overbeviste om, at de stærkeste partnerskaber og mest innovative løsninger udspringer af samarbejde. Vi ser frem til at byde dig velkommen til vores næste event, og er ivrige efter at se, hvordan vores netværk kan styrke din virksomhed.

To mænd med farverige drinks i hånden til Capacit mixer
Høj faglighed, netværk og coctails!

Capacit Mixer Event

Vi tilbyder dig ny viden, inspiration og et endnu større fagligt netværk, når vi afholder vores netværksarrangement Capacit Mixer. Hvert kvartal sætter vi fokus på et aktuelt emne inden for teknologi og IT-produkter med udgangspunkt i en konkret case, hvor vi lover, at du får det optimale ud af din tid sammen med os. 

Derudover har vi sørget for, at byens bedste bartender står klar til servere vores signaturcocktail, så du efterfølgende har mulighed for at netværke blandt ligesindede. Derfor kalder vi det for Capacit Mixer, fordi vi mikser høj faglighed, spændende netværk og lækre cocktails. 

Få dybdegående indsigt og ny viden inden for AI

Capacit Webinar & Seminar

Dyk ned i kunstig intelligens (AI) med Capacit’s kommende webinarer og seminarer. Vores arrangementer er designet til at give deltagerne dybdegående indsigter og ny viden inden for AI’s spændende verden. 

Vores eksperter vil dække en bred vifte af emner, fra grundlæggende principper i AI til avancerede applikationer inden for forskellige industrier samt gennemgå de nyeste lovgivninger. 

En gruppe medarbejdere fra Capacit griner og taler