Banebrydende AI-løsning baseret på verdens mest avancerede sprogteknologi

TEKNIQ Arbejdsgiverne

Kunde

TEKNIQ Arbejdsgiverne er arbejdsgiver- og erhvervsorganisation for el, vvs og metal og en del af Dansk Arbejdsgiverforening, hvor de er den tredjestørste organisation i Danmark.

TEKNIQ Arbejdsgiverne repræsenterer cirka 4.100 medlemsvirksomheder inden for el, vvs og metal. Branchen beskæftiger 60.000 medarbejdere, og den samlede årlige omsætning beløber sig til cirka 60 mia. kr.

Udfordring

TEKNIQ Arbejdsgiverne har en vision om at være drivkraften den bæredygtige og digitale vækst i Danmark. En vision der skal gavne deres medlemmer såvel som internt i organisationen.

Derfor ønskede de at løfte standarden for deres medlemsservice og styrke kvaliteten samtidig med, at de kunne frigøre flere ressourcer på komplekse sager. De eksisterende chatbot-løsninger var ikke i stand til at imødekomme deres behov, derfor blev Capacit bedt om at udvikle en pioner inden for chatbots, der ikke hallucinerede, gav korrekte svar på få sekunder og kunne henvise til den rette kontaktperson, hvis den ikke kendte svaret.

Løsning

KVIQ arbejder ud fra den data og de overenskomster, der ligger på www.tekniq.dk. Men ambitionerne er løbende at udvide indholdet med relevant indhold fra andre vigtige kilder – eksempelvis fakta fra teknologiske og branchespecifikke websites. Implementering af viden fra eksterne websites arbejdes der videre med for at skabe endnu mere dybde i de svar og den viden, som medlemmerne præsenteres for i svar fra KVIQ på www.tekniq.dk.

Resultat

TEKNIQ Arbejdsgivernes digitale rådgiver er et resultat af en ambition om at bruge kunstig intelligens til at give medlemmerne adgang til kompetent rådgivning 24 timer i døgnet – helt uafhængig af åbningstider, telefonkø og andre faktorer. 

Svarene fra TEKNIQ Arbejdsgivernes nye digitale rådgiver er baseret på den mest avancerede sprogteknologi i verden. Den kan derfor svare på alt fra faglige og uddannelsesmæssige til juridiske spørgsmål. Hvis der er et emne, som den digitale rådgiver ikke ved noget om, vil den fortælle det i sit svar – og henvise medlemmerne til den rette person i TEKNIQ Arbejdsgiverne eller en anden ressource. 

Skal vi løse jeres IT-udfordringer?

Denne kundecase er et eksempel på, hvordan Capacit hjælper virksomheder med at løse udfordringer, modernisere deres systemer og opnå markante forbedringer i deres arbejdsprocesser.

 

Hvis du også ønsker en skræddersyet løsning, der imødekommer dine behov og leverer imponerende resultater, så kontakt os i dag for at starte din digitale transformation sammen med Capacit.