Digital betalings­løsning til patienter

Udfordring

En iværksættervirksomhed med fokus på folkesundhed stod over for to store udfordringer i branchen: udskudt behandling og ubetalte regninger. Hvert år udskyder mange danskere betalingskrævende behandlinger på grund af frygt for regningen. Når de endelig får behandlingen, står de over for uoverkommelige betalinger. Løsningen er ofte at optage dyre bank- eller kviklån, hvilket kan være den eneste udvej. Samtidig bruger behandlerne mange ressourcer på administration og opkrævning og står over for risikoen for tab, når patienterne ikke betaler til tiden.

Værdi

Kundens ønske om at bidrage positivt til folkesundheden er blevet opfyldt med dette produkt. Det har hurtigt vist sig at være en stor succes og anvendes bredt af tilfredse patienter og behandlere. På få måneder strømmede millioner af kroner gennem løsningen. Den væsentligste værdi er, at patienterne får lavere renter, samtidig med at behandlerne opnår større sikkerhed for betalingen, uanset patienternes betalingsevne. Produktet er også blevet implementeret til andre typer behandling og samme platform bruges nu til at betjene en anden patientgruppe.

Løsning

Capacit udviklede et nyt digitalt produkt til håndtering af lån og betalingsplaner for at imødekomme kundens udfordringer. Produktet giver mulighed for at opdele regningerne i mere overskuelige rater og er designet til fleksibilitet. Krav og vilkår kan tilpasses individuelt, herunder patientens løninterval. Denne generiske og genbrugelige løsning kan også udvides til andre forretningsområder, der oplever lignende udfordringer, såsom privathospitaler, cykelhandlere, autoværksteder og private uddannelsessteder. Capacit var ansvarlig for hele processen, herunder forretningsudvikling, arkitektur, udvikling, drift og vedligeholdelse. En agil tilgang blev anvendt for at sikre hurtig tilpasning til nye behov.

Skal vi løse jeres IT-udfordringer?

Denne kundecase er et eksempel på, hvordan Capacit hjælper virksomheder med at løse udfordringer, modernisere deres systemer og opnå markante forbedringer i deres arbejdsprocesser.

 

Hvis du også ønsker en skræddersyet løsning, der imødekommer dine behov og leverer imponerende resultater, så kontakt os i dag for at starte din digitale transformation sammen med Capacit.