Søren Knudsen

Principal Architect

Kontakt

  • +45 40 53 38 65
  • sk@capacit.com

Beskrivelse

Med Sørens pragmatiske facon og tekniske snilde, får du her en stjernespiller med på holdet, når du skal i gang med at udvikle dit næste softwareprodukt.

Brug Søren

Hvis du er på jagt efter en udvikler og arkitekt, der virkelig forstår, hvad det vil sige at lave softwareprodukter af højeste kvalitet, kan du nu indstille din søgen. Søren har specialiseret sig at designe og implementere applikationer i samarbejde med slutbrugere og domæneeksperter.

Med sin analytiske og grundige tilgang er han som lead-udvikler og arkitekt en aktiv sparringspartner gennem hele udviklingsforløbet. Han sætter en ære i at forstå dine krav, og han har konstant fokus på, at det færdige produkt først og fremmest skal skabe værdi for din forretning.

Mit valg faldt hurtigt på Capacit, da jeg hørte om deres vision og hvordan de har valgt at tage andelsforenings tankegangen og overføre det til en IT-virksomhed i det 21. århundrede. Denne vision har fungeret som en magnet, og allerede nu er nogle af branchens skarpeste og mest erfarne profiler blevet samlet under ét tag, hvilket hurtigt har udmøntet sig i nogle super fede løsninger og høj kundetilfredshed. Alt dette er en kæmpe drivkraft for mig personligt og gør, at det er fedt at stå op om morgenen og gå på arbejde.

Søren
Profil

Sørens primære niche er inden for mobil-, cloud- og webteknologi, hvor han har beskæftiget sig med datatunge systemer, distribuerede systemer, sikkerhed og en lang række webteknologier. Sideløbende har han arbejdet med opsætning og udrulning af en bred vifte af continuous integration- og deployment-værktøjer.

Søren har flere års erfaring med design, udvikling og test af softwareløsninger. Han har i de seneste år arbejdet som konsulent for en lang række danske og internationale virksomheder både i den private og offentlige sektor. Her har Søren fungeret som rådgiver, arkitekt og ledende udvikler på en lang række projekter, bl.a. inden for miljø, energi og transportsektoren.

Søren er certificeret Microsoft løsningsarkitekt, og har en dyb indsigt samt praktisk erfaring med hele Microsoft Azure-platformen. 

Endvidere har Søren en bred viden inden for agile udviklingsprincipper, softwarearkitektur og designparadigmer, som han ofte rådgiver om i forbindelse med både nyudvikling og sammenlægning af eksisterende systemer.