Simon Olaf Larsen

Intern Developer

Kontakt

  • + 45 22 53 36 96
  • sol@capacit.com

Beskrivelse

Mød Simon Olaf Larsen, der er en dynamisk del af vores team hos Capacit. Bortset fra at være en dygtig data science-specialist, er Simon også en passioneret salsa danser. Ligesom i salsa bringer Simon en unik kombination af præcision, timing, og kreativitet til sin rolle som IT-konsulent.

Brug Simon

Med sin stærke forståelse for datamodellering og optimering, er Simon en drivkraft i vores team. Han er yderst kompetent i Python, ML Libraries, Spark og SQL. Hans dygtighed og engagement i hans arbejde giver uvurderlig værdi for vores kunder. Simon er konstant ivrig efter at lære og udvikle sig i sit felt, og hans evne til at bruge AI og ML til at automatisere processer og levere indsigter har stor betydning for effektiviteten i vores projekter. Simon bringer denne værdifulde viden og erfaring til Capacit, hvor han ser frem til at bygge verdens bedste applikationer, sammen med nogle af de dygtigste udviklere i branchen

Da jeg fik indsigt i Capacits teamkultur og produktportefølje, blev jeg straks tiltrukket af deres engagement i at levere exceptionel værdi til kunderne og deres passion for teknologisk innovation. Jeg kunne sagtens se mig selv bidrage til denne kultur, hjælpe med at løfte kundeværdien endnu højere og være en del af det højt motiverede og dygtige team. Jeg ser frem til at blive en integreret del af Capacits team og bidrage til at skabe banebrydende løsninger for vores kunder.
Simon
Profil

Simon har en stærk faglig profil, med en solid uddannelsesbaggrund inden for Business Data Science fra Copenhagen Business School. Han er dygtig til at bruge data til at drive indsigter og forbedre beslutningstagningen, hvilket gør ham til en værdifuld aktør for vores kunder.

Som tidligere Junior BI-konsulent hos Accobat og Junior Dataanalytiker hos Matas, har Simon opnået værdifuld erfaring inden for både udvikling af dashboards, design og implementering af data warehouse-løsninger og dataanalyse. Han har vist en enestående evne til at automatisere processer og levere nøjagtige resultater, hvilket har haft stor betydning for de teams, han har arbejdet i.

Hans tekniske færdigheder omfatter Python, SQL, R, Databricks, Power BI, Microsoft Excel, og Git. Simon er klar til at hjælpe vores kunder med at maksimere værdien af deres data og skubbe grænserne for, hvad teknologi kan opnå.