Sillas Poulsen

Associate Developer

Kontakt

  • +45 93 93 39 38
  • sp@capacit.com

Beskrivelse

Sillas er en sand globetrotter, der gennem sin karriere har formået at kombinere passionen for softwareudvikling med sin kærlighed for at rejse. Derfor har Sillas arbejdet i Berlin, San Fransisco, Lissabon og Nairobi – og nu kan vi med glæde konstatere, at en af landet skarpeste fullstack-udviklere er landet på Christianshavn hos Capacit. Med andre ord er Sillas lige så hurtig til at tilpasse sig og forstå nye kulturer, som han er til at sætte sig ind i den nyeste tekniske viden.

Brug Sillas

Står du over for en fuldstændig umulig IT-opgave inden for softwareudvikling, hvor de fleste andre har kastet håndklædet i ringen? Så skal du have fat i Sillas, der, med sit entreprenante mindset, altid formår at tænke ud af (flex)boksen. Hans mangeårige erfaring, et unikt overblik, samt en holistisk tilgang til teknologi gør ham i stand til at løse selv de mest komplekse udfordringer. Han er konstant på jagt efter at blive endnu dygtigere inden for sit felt, og derfor siger han aldrig nej til nye udfordringer.  

Med Sillas på holdet får du altså en 360-graders-profil, der går innovativt til værks for at løse dine udfordringer.  

Muligheden for at bidrage til udviklingen af fremtidens IT-produkter, der skal gå fra en simpel idé til et fuldt testet og køredygtigt system, er med til at gøre dagligdagen spændende og lærerig. At jeg kan få lov til at være en del af et team, der består af kompetente og lyttende medarbejdere, og hvor der ovenikøbet er plads til at tænke store og nye tanker, gør, at jeg er utroligt glad for at være en del af Capacit.

Sillas
Profil

Sillas kommer med flere års erfaring inden for udvikling af komplekse IT-systemer og -produkter, hvor han har arbejdet med kunder som Novo Nordisk, Greenpeace og Audi. Han har en solid erfaring med at stå i spidsen for større projekter, og har arbejdet med alt fra udvikling til, DevOps, databaser og udvikling af mobilapps. 

Sillas har været med til at grundlægge to IT-virksomheder, hvor han har stået i spidsen for et team på 20 medarbejdere. Derfor har Sillas også erfaring med at spotte sine kollegaers styrker og bringe dem i spil, så han kan være med til at skabe de bedste rammer for teamet, og dermed levere optimalt til kunderne. 

Der er mange kompetencer at fremhæve, men Sillas brillierer særligt inden for Javascript, React.JS, Node.JS, Express og MongoDB. Desuden har han også erfaring med Tailwind CSS, udvikling og vedligehold af digitale processer, netværk, arkitektur og design.