Patrick Jakobsen Jahn

Associate Developer

Kontakt

  • +45 20 81 30 65
  • pj@capacit.com

Beskrivelse

Patrick er en dygtig udvikler, som med en nærmest legende lethed, udvikler alle mulige og umulige produkter. Han lever og ånder for at gøre en forskel, og tænker værdi ind i alt hvad han foretager sig. Han kan slet ikke lade være.

Brug Patrick

Skal du bruge en passioneret, perfektionistisk og detaljeorienteret programmør, når du skal udvikle dit næste produkt? Så er Patrick den oplagte kandidat.

Han er yderst disciplineret, struktureret og stålsat, og han vil arbejde utrætteligt, indtil til I er helt enige om, at dit næste IT-produkt lever op til alle dine drømme og behov.

Patrick er en god, gammeldags nørd i en klasse, som kan være svær at opdrive i dag. Han er ikke i tvivl om, at fremtiden ligger i digitaliseringen, og han elsker at automatisere og digitalisere hverdagsting. Fx har han konfigureret sin dørtelefon, så han kan buzze sig selv eller andre ind fra sin mobil. Vi ved hverken, om han har fået lov, eller om det kan lade sig gøre hjemme hos dig, men du kan jo spørge ham!

Capacit er for mig mere end bare end arbejdsplads. Teamets kreativitet, faglighed og ambitioner skaber et helt unikt miljø, der tænder en motivation til at præstere bedre end nogensinde. Den brede viden og erfaring, som er samlet i Capacit, giver også adgang til en hurtig indsigt i nye områder, hvilket har stor betydning for mig.

Patrick
Profil

Patrick har hele sit liv haft en passion for IT og udvikling af produkter. Han har arbejdet sammen med nogle af Danmarks største virksomheder, blandt andet inden for pharma og retail, som han har hjulpet med Object Detection-systemer (Machine Learning) udviklet i Python, Digitalisering af tavlemøder i Microsoft Power Platform. 

Patrick har også bred erfaring med udvikling af mobile apps, herunder med Swift, React Native, Javascript og Node js. 

Patrick er uddannet datamatiker, og da han tidligere har studeret til produktionsingeniør, har han særligt stærke kompetencer til at analysere økonomiske og driftsmæssige forhold i virksomheden, samt at indføre nye teknologier, rationalisere arbejdsgange og automatisere drift.

Han holder sig opdateret på de nyeste teknologier og digitale løsninger, og han er altid i gang med at udvide repertoiret med at udvikle og teste forskellige teknologier, heriblandt iOS Apps, hjemmesider og blockchain-teknologi.