Morten Olsson

Expert Developer

Kontakt

  • +45 53 74 71 77
  • mo@capacit.com

Beskrivelse

Morten er en profil i absolut særklasse, og hans faglige stolthed er din sikkerhed for, at dit næste IT-produkt bliver en succes. … Og så er han godt i gang med at oplære sine unge døtre i at blive hardcore gamere. Er du blevet nysgerrig? Det kan vi godt forstå!

Brug Morten

Har du brug for udvikling af et produkt, der bare spiller på mobile platforme, er Morten den oplagte samarbejdspartner. 

Morten er en erfaren herre, og hans hjerte banker for en hyper agil tilgang til softwareudvikling, hvor hurtig iteration og eksperimenterende udvikling erstatter up front specifikation og fastlåste scopes. Det betyder, at du lynhurtigt kan forvente resultater, der er til at tage og føle på, når du har sikret dig adgang til Mortens ihærdige indsats, hvor krav og ønsker afklares løbende gennem såkaldt rapid prototyping. 

Kort sagt får du i Morten glæde af det nyeste nye serveret med en velfunderet teknisk erfaring, hvilket vil gøre dit næste produkt både robust og fremtidssikret.

Capacit giver mig mulighed for at lave det, jeg brænder for, og giver mig mulighed for hver dag at arbejde sammen med de bedste folk i branchen.

Morten
Profil

Morten er specialist i native- og cross platform-udvikling til iOS og Android og har desuden mange års erfaring med arkitektur og backend-udvikling på de mobile platforme.

Morten har lavet både produktudvikling og konsulentarbejde og har leveret nytænkende løsninger og produkter til både private virksomheder og offentlige organisationer i en lang årrække.

Fordi han har arbejdet med både iværksættere og store internationale kunder med et hav af forskellige og alsidige udfordringer, besidder Morten en unik kompetencesammensætning, der gør ham i stand til at hjælpe på både start-up- og enterprise-niveau.