Mikkel Møller Jensen

Senior Developer

Kontakt

  • +45 30 56 77 25
  • mj@capacit.com

Beskrivelse

En ivrig, ung udvikler med kompetencer og erfaring som Mikkels vil give dig resultater, du kun havde drømt om.

Brug Mikkel

Som udvikler er han altid opdateret på de seneste teknologier og værktøjer, og han holder konsekvent et skarpt øje på best practices og design patterns. Som arkitekt er han vant til at arbejde tæt sammen med repræsentanter fra alle dele af forretningen, herunder både proces- og produktansvarlige. 

Har du en potentiel masterdata-udfordring i din pipeline, er Mikkel særligt specialiseret i at levere systemer, som kan håndtere masterdata til optimering af forretningen og til at ensrette processer på tværs af organisationen.

Mikkel er derfor en samarbejdspartner i særklasse, når du gerne vil sikre, at funktionalitet og arkitektur i både nye og allerede implementerede systemer bare skal spille.

Da jeg hørte om Capacit, deres vision og deres kompetente bagland, var jeg ikke i tvivl om, at jeg ville være en del af den rejse, da jeg deler deres ærlige og fair tilgang til såvel kunder som medarbejdere.

Mikkel
Profil

Mikkel har mange års erfaring i IT-branchen, og han uddanner sig løbende for at holde sig på toppen – senest har han føjet en IT-Diplomingeniør fra DTU samt en række Azure-kurser til CV’et.

Mikkel sætter en ære i at forstå kundernes forretning i detaljer, så han kan stille de kritiske men nødvendige spørgsmål både før og under udviklingen af et nyt produkt. Han designer løsninger og produkter med en holistisk tilgang, der skaber værdi for både den individuelle del af forretningen og det overordnede systemlandskab.

Mikkel har stor erfaring inden for udvikling på .NET-platformen, herunder Entity Framework Core, MVC RestAPI og Swagger, samt kendte design patterns som Mediator og CQRS. Han har desuden en god indsigt i Microsoft Azure-platformen, særlig med Azure DevOps til automatiske tests, Continuous Integration/Deployment, hosting af REST API igennem Azure App Service, samt monitorering af services igennem Azure Application Insights.