Mikkel Hempel

Co-founder & Co-Managing Partner

Kontakt

  • +45 93 89 29 00
  • mh@capacit.com

Beskrivelse

Med en solid erfaring og anerkendt ekspertise, er Mikkel i stand til at bidrage til alle aspekter af processen omkring dine nye softwareprodukter, fra konceptudvikling, design, og testning, til implementering og drift. Dette sikrer en værdifuld og helstøbt forståelse, der tager højde for både forretningsstrategiske og tekniske parametre. Mikkel repræsenterer kvalitet på højeste niveau og er det oplagte valg til udviklingen af dit næste produkt. Hvis der fremkommer en udfordring, der synes uløselig, vil Mikkel være dedikeret til at finde en løsning, der lever op til jeres forventninger og sikrer projektets fortsatte fremdrift.

Brug Mikkel

For at sikre dine IT-investeringer med en robust og fremtidssikret strategi, er Mikkel din ideelle samarbejdspartner. Med en dybdegående viden og en kreativ tilgang til tekniske løsninger, repræsenterer Mikkel en unik kombination af teknisk ekspertise og innovativ tankegang. Uanset din forretnings kontekst og behov, vil Mikkel professionelt navigere dig gennem teknologiske muligheder samt identificere og afværge potentielle udfordringer i fremtidige løsninger. Mikkels engagement og passion for teknologi vil være en betydelig katalysator for transformation og innovation inden for dit eksisterende IT-setup.

Min passion for digital produktudvikling er altomfavnende. Den omfatter både det forretningsorienterede aspekt af at identificere en udfordring, den kreative proces i design af optimale løsninger, den tekniske udførelse, samt de organisatoriske elementer relateret til salg, marketing og governance. Denne passion er blevet næret siden min introduktion til BASIC på min farmors PC i begyndelsen af 1990’erne. Denne lidenskab er dog ikke altid nem at harmonisere med konsulentrollen.

Hos Capacit så jeg muligheden for at lede produktudvikling i en virksomhed omgivet af yderst kompetente kolleger. Kombineret med vores unikke forretningsmodel, der bl.a. inkluderer work for equity, er jeg overbevist om, at vi udfylder et eksisterende hul og dermed indtager en enestående position i den danske IT-branche. Vi leverer ikke blot IT-projekter, vi skaber digitale produkter – og vi deler risikoen sammen med vores kunder.

Mikkel
Profil

Mikkel er cloud-arkitekt og udvikler, og har i to årtier viet sit professionelle liv til at hjælpe adskillige store virksomheder og offentlige myndigheder med at opnå skalerbar og robust cloud-arkitektur. 

Han har specialiseret sig i legal- og fintech, IT-strategi, governance, teknisk due diligence og reviews, og er desuden ekspert inden for produktudvikling, moderne Low-Code løsninger, DevOps-integration og migrering af Legacy-systemer. 

I bagagen har Mikkel en lang række startups med succesfulde produkter inden for alt lige fra consumer apps til digitale advokattjenester og indkøbssystemer implementeret i hele den danske stat.

 

Uddannelse

  • MSc., Computer Science and Engineering, Technical University of Denmark
  • HD., Graduate Certificate in Business Administration, Copenhagen Business College, Denmark
  • Angel Program, Danish Business Angels, Denmark