Mathias Nancke

Test and Design Associate

Kontakt

  • +45 42 72 45 21
  • mn@capacit.com

Beskrivelse

Med sine dokumenterede resultater inden for innovationsprocesser, designmetoder og UX-design er Mathias en af branchens hotteste profiler på området. Som om det ikke var nok, besidder Mathias – efter eget udsagn – også et særdeles imponerende repertoire af jokes. Man skal gøre sig fortjent til det, før han deler ud af guldkornene… Til gengæld lover han også at grine af dine!

Brug Mathias

Mangler du en dedikeret og motiveret UX-designer med speciale i koncept- og prototypeudvikling, er Mathias en drømmespiller til dit team.  

Med sine kompetencer inden for brugercentreret design fokuserer Mathias altid på at sætte sig ind i din forretnings behov, og han har bred erfaring med at inddrage slutbrugere i designprocessen. Samtidig har han en baggrund inden for test og kvalitetssikring, hvorfor han sikrer solid sammenhæng fra idéfase til færdigt produkt.  

Endvidere er Mathias en sand mester i at kortlægge og analysere brugeradfærd, hvilket han effektivt og systematisk formår at omsætte til konkrete digitale koncepter.  

Mathias tilbyder undervisning og workshops for virksomheder og teams, der ønsker at blive mere kreative eller implementere en brugercentreret designproces. Han er heldigvis gavmild med sin viden, så det er bare med at spidse ører, når han åbner op for værktøjskassen. 

Capacit giver mig mulighed for at arbejde med de ting, jeg interesserer mig allermest for, nemlig design, innovation og den gode kvalitet tænkt ind i alle faser af udviklingsprocessen. Samtidig får jeg endda mulighed for at arbejde sammen med landets skarpeste hoveder inden for IT. Mine kollegaer står altid til rådighed med sparring, input og en hjælpende hånd, og der er fokus på respektfuld vidensdeling frem for fejlfinding.  

Jeg ønsker at forbedre og dygtiggøre mig endnu mere inden for mit fagområde, så det er især vigtigt for mig, at der hos Capacit er plads til at være kreativ og vokse med opgaverne sammen med kunderne.

Mathias
Profil

Mathias har erfaring fra både start-ups og store internationale koncerner, og besidder derfor en unik evne til at sætte sig ind i alsidige forretningsbehov, interessenter og brugere. Han er systematisk og metodestærk, og ryster aldrig på hånden, når han leder organisationer og teams gennem forandringer, samt faciliterer udviklings- og designaktiviteter omkring digitale services og produkter.  

Udover at være en kreativ, nysgerrig og grundig ressource, har Mathias gode formidlings- og samarbejdsevner, som han udnytter i samspil med både kolleger, slutbrugere og samarbejdspartnere.  

Mathias har en kandidatgrad fra DTU i UX-design, innovation og change management med speciale i konceptudvikling og Design Thinking.