Mads Johan Bech

Analyst Developer

Kontakt

  • +45 53 63 63 65
  • mb@capacit.com

Beskrivelse

I fritiden klatrer han både inde og i naturen, og her er han – ligesom i sit professionelle liv – indstillet på at nå helt til tops.

Brug Mads

Har du brug for en lynende effektiv profil med en forkærlighed for frontend-udvikling og en hang til altid at tænke sikkerhed ind i alle produkter? Så er Mads en lysende stjerne med store ambitioner og gåpåmod i særklasse. Problemer er til for at blive løst og ingen udfordring er for stor.

Selvom det sommetider går så stærkt, at det kan være svært at følge med, er Mads med sin forretningsforståelse en sand mester i at ramme rigtigt første gang. Hans faglige stolthed gør, at det er ekstremt vigtigt for ham at forstå kundens behov og finde den rigtige løsning, hvorfor han altid fordyber sig i den teknologi, han skal arbejde med, så beslutninger bliver taget på et fagligt og solidt grundlag.

Mads har særdeles gode samarbejdsevner og tilpasser sig nemt det team, han er en del af. Der skal være fuld tilfredshed hele vejen rundt, før Mads siger farvel og på gensyn.

Som Junior er det rart at være en del af en virksomhed, hvor man er omgivet af dygtige mennesker, der kan og vil lære fra sig.
Jeg har valgt Capacit som arbejdsplads, fordi jeg trives i en hverdag, der er dynamisk, og hvor faglighed er i højsædet.

Mads
Profil

Mads har allerede arbejdet for nogle af Danmarks største virksomheder inden for IT og retail og har derfor et solidt erfaringsgrundlag. 

Han har stærke kompetencer inden for frontend-udvikling og har derudover specialiseret sig i at tænke sikkerhed ind i de produkter, han er med til at udvikle, herunder governance, adgangskontrol-mekanismer, tooling, scanning, software design principper (med udgangspunkt i OWASP) og risk-assessment. 
Han kan samarbejde med alle niveauer i organisationen, hvor han udnytter sine gode formidlingsevner til stor glæde for kunderne. Mads har desuden erfaring med at udvikle undervisningsmateriale fx til brug for undervisning af en række danske virksomheder i Microsoft cloud-teknologier, som han også har taget kurser i.