Kristian Lindberg Vinther

Principal Architect

Kontakt

  • +45 51 94 09 60
  • kv@capacit.com

Beskrivelse

Kristian er en ægte nørd med en passion for spiludvikling, hvilket udmønter sig i kreative og spændende løsninger, og møder du ham ved kaffemaskinen, kan du være heldig at høre om den online spilplatform, han selv har udviklet.

Brug Kristian

Har du brug for en knivskarp udvikler og cloud-arkitekt med et sjældent godt blik for forretning, skal du have fat i Kristian. Kristian leverer software i høj kvalitet og er ekstremt fokuseret på at skabe resultater, der giver værdi. Han er en loyal samarbejdspartner, der med garanti vil give dig overblik og skabe sammenhæng mellem både systemer og forskellige dele af din virksomhed, når I sammen udvikler fremtidens IT-produkter.

Har du udfordringer med data, der skal opsamles, flyttes eller centraliseres? Så får du i Kristian en af branchens skarpeste profiler med erfaring fra mange forskellige forretningsområder. 

Kristian er en naturlig teamplayer og kan med sin stærke formidlingsevne kommunikere og samarbejde med alle niveauer i din virksomhed.

Capacit råder over nogle af branchens helt tunge profiler, men har samtidig skabt en organisation, som er gearet til at motivere og inddrage unge konsulenter. Koblet med en god forretningsmodel, danner det en meget dynamisk og engageret arbejdsplads med et stærkt internt netværk. Det er netop det, jeg sætter pris på at have med mig, når jeg møder kunderne.

Kristian
Profil

Kristian har gennem 18 år opbygget en solid ekspertise som løsningsarkitekt inden for applikationsudvikling, integrationer, data og DevOps, mens han har praktisk erfaring med produktudvikling i en lang række forskellige brancher og organisationstyper – herunder finans, facility management, offshore og offentlige myndigheder.

Med en baggrund som ingeniør og en analytisk, datadrevet tilgang, er Kristian struktureret og forretningsorienteret, og han har et skarpt øje for at bygge produkter og løsninger, der er helt i top både inden for risici, sikkerhed, design og kvalitet. Han har samtidig stor forståelse for, at kunderne har brug for fleksibilitet og agilitet i produkterne, så de kan tilpasse sig forandringer og skalere efter behov.

Han er velbevandret inden for utallige teknologier, og har særligt stærke kompetencer omkring Microsoft .NET og Azure.