Kenneth Luplau-Brøgger

Principal Developer

Kontakt

  • +45 41 61 34 00
  • klb@capacit.com

Beskrivelse

Kort sagt får du branchens mest kreative og innovative profil, når det gælder intuitive løsninger med wow-faktor, og så er han ovenikøbet en rigtig guttermand.

Brug Kenneth

Skal dit næste IT-produkt være gennemsyret af lækkerhed? Og drømmer du om at skille dig ud og give dine brugere en helt fantastisk oplevelse? Så skal du have fat i Kenneth.

Kenneth er landets skarpeste frontend-udvikler og designer, og hans nakkehår rejser sig ved tanken om kedelige standardskabeloner og ringe brugervenlighed. Kan du nikke genkendende til den følelse, får du i Kenneth en ligesindet makker med tårnhøje ambitioner og et hidtil uset blik for detaljen. 

Uanset om du har brug for rådgivning omkring de helt store linjer i en løsning, eller blot vil tilføre lidt ekstra finesse, fx i form af animerede elementer, giver Kenneth dig input i særklasse, så dit næste produkt bliver helt unikt og afspejler netop din virksomheds identitet.

Jeg har sjældent set et stærkere line-up af IT-konsulenter end som da jeg blev introduceret til Capacit. Det var et A-team som jeg havde mulighed for at blive en del af — så det var absolut ikke en svær beslutning. Udover den uvurderlige sparring jeg kan få af mine kollegaer, så identificerer jeg mig i høj grad med Capacits indstilling til forholdet mellem dem og kunden. Her handler det ikke om udlejning af arbejdskraft, men om at flytte kunden så meget som muligt — og de er ikke bange for at kaste sig ud i bleeding edge teknologier, hvis bare det giver kunden en fordel. Derfor.

Kenneth
Profil

Den første hjemmeside solgte han som 12-årig i 1996. Han har kodet lige siden, og med en baggrund som grafisk designer har Kenneth fuld plade, når det kommer til frontend-udvikling af innovative produkter. Han er ekstremt fokuseret på brugervenlighed, og har specialiseret sig i at levere en perfekt balance mellem funktionalitet og design. 

Kenneth er teknisk ambitiøs og meget erfaren, når det kommer til at skabe en højnet brugeroplevelse, fx ved hjælp af animation/transitions, og app-lignende frontend-oplevelser. 

Med sin design-baggrund har Kenneth en unik evne til at forstå tankerne bag virksomhedens visuelle udtryk og designernes ideer, hvorfor han altid bidrager med innovative forslag og løsninger på sine kunders udfordringer og drømme. 

Kenneth har erfaring fra en lang række virksomheder med meget alsidige behov, og han kan kommunikere med alle niveauer af organisationen. 

Kenneth er desuden en stærk formidler, og har afholdt adskillige workshops, hvor han bl.a. har undervist backend-udviklere i diverse frontend-discipliner.