Jonas Roslev Gjerris

Intern Developer

Kontakt

  • +45 52 11 70 65
  • jog@capacit.com

Beskrivelse

Mød Jonas Roslev Gjerris, vores dedikerede Intern Developer. Jonas er en passioneret lystfisker og har en særlig kærlighed for at jagte havørreder på Stevns’ og Møn klint. Ligesom med lystfiskeri, er Jonas’ evne til tålmodigt at vente, iagttage og handle præcist i det rette øjeblik, nøgleelementer i hans arbejde som IT-konsulent.

Brug Jonas

Jonas’ arbejde er kendetegnet ved en dyb teknisk indsigt og en ivrig anvendelse af moderne AI-teknologier, hvilket er altafgørende for at levere innovative og effektive løsninger, der transformerer vores kunders forretning.

Jonas’ tilgang til sit arbejde er præget af nøjagtighed og tålmodighed, hvor han nøje observerer og analyserer virksomhedernes unikke udfordringer for at kunne implementere den optimale løsning. Han er kendt for sin evne til hurtigt at tilpasse sig nye situationer og er altid fokuseret på at skabe den mest værdifulde løsning for vores kunder.

På teamet er Jonas en uvurderlig ressource, ikke kun på grund af hans tekniske ekspertise, men også for hans engagement og forståelse for vores kunders behov. Hans entusiasme og dedikation er med til at skabe et positivt og produktivt arbejdsmiljø, og med Jonas på dit hold, kan du være sikker på, at du har en IT-konsulent, der er 100% dedikeret til din virksomheds succes.

Jeg valgte Capacit, fordi her er fokus på læring fra starten. Det er en IT-legeplads, hvor de nyeste metoder og teknologier inden for AI er velkomne, og hvor ingen idé er for nytænkende til at blive bragt til live i et produkt. Capacit er et sted, hvor man kan blive ved med at udvikle sig og altid have det sjovt på arbejde.

Jonas
Profil