Jens Morten Hansen

Partner

Kontakt

  • +45 20 87 17 21
  • jmh@capacit.com

Beskrivelse

Humøret i rummet stiger altid et par grader, når Jens Morten træder ind, men lad dig ikke snyde af det kække ydre, for bag facaden bor en benhård forretningsmand, der målrettet vil hjælpe din virksomhed til succes ad en både direkte og sjov vej. Jens Morten både cykler, vandrer, jæger, sejler og fester bedre end de fleste, og han har altid plads til en mere, hvis du vil med!

Brug Jens Morten

Har du brug for at sætte turbo på din virksomhed, og er det på tide, at der virkelig kommer gang i udviklingen? Så tag en snak med Jens Morten. 

Jens Morten er en handlingens mand, og han besidder en helt unik evne til at forudsige, hvilket træk, der vil være det mest fordelagtige at tage som det næste. 

Han ser muligheder, hvor andre ser begrænsninger, og med hans knivskarpe blik for forretningsudvikling er du garanteret fremdrift og vækst, når du lader Jens Morten rådgive dig på din digitale rejse.

Formålet med Capacit er at skabe innovative og fremtidssikrede IT-produkter og -løsninger i tæt samarbejde med kunderne. Vi fokuserer på at skabe værdi for kundernes virksomheder, og så har vi samlet branchens skarpeste profiler på ét sted – det er i mine øjne opskriften på succes og gode resultater.

Jens Morten
Profil

Jens Morten har viet hele sin karriere til IT-branchen, hvor han både har erfaring fra de helt store IT-virksomheder og fra de mere skæve af slagsen. Her har han arbejdet målrettet med B2B-salg, management, investering og partnerforretning. 

Han er en af de tungeste profiler i branchen og han er ekspert i at få ting til at vækste, og det besluttede han sig i 2009 for at udnytte maksimalt; han grundlagde en freelance konsulentforretning, der i dag er en af Danmarks mest succesfulde og hurtigt voksende. Således har han gennem sin karriere siddet hele vejen rundt om bordet, hvilket gør, at han kan bidrage med et særdeles fuldendt perspektiv, uanset hvilke udfordringer og ambitioner hans kunder har.