Jannik Bryld

Partner & Senior Developer

Kontakt

  • +45 21 12 34 21
  • jb@capacit.com

Beskrivelse

Han er manden med idéerne, og når du først har sagt Jannik… Har du en sparringspartner for livet.

Brug Jannik

Har du en IT-drøm, der skal udvikles fra bunden eller integreres i eksisterende systemer, er Jannik den perfekte sparringspartner. Med dybdegående erfaring inden for IT-arkitektur, cloud-opsætninger, og full-stack udvikling inden for både etablerede og nyeste teknologier, kan Jannik bearbejde komplekse IT-systemer, og med sin analytiske tilgang forsimple og fremtidssikre forretningskritiske processer.

Hvis du søger en ihærdig og innovativ professionel medspiller, der kan forstå og agere ud fra dine behov, er Jannik din mand. Han er en yderst loyal rådgiver og udvikler med tekniske færdigheder og en ordentlig tilgang til et godt gensidigt samarbejde. 

Han vil sætte en ære i at optimere dine fremtidige IT-produkter, så de lever op til dine målsætninger, og vi tør godt garantere, at du vil savne hans hyggelige gemyt, når I en dag siger på gensyn.

Atmosfæren omkring vores enormt kompetente team dufter af motivation, beslutsomhed og fælles ambition om at levere det ypperste. I Capacit kan vi gøre det i tæt samarbejde med kunderne, mens vi har det sjovt. Dét er en krystalklar luft, jeg kan ånde og leve af.

Jannik
Profil

Jannik er en skarp analytisk full-stack udvikler med en unik evne til at udvikle IT-produkter, der rammer plet. Han har stor erfaring inden for cloud og er stærk på de nyeste teknologier og frameworks bl.a. inden for backend-, web- og mobil-udvikling.

Jannik er uddannet datalog og har en gennemsyret passion for at levere produkter, der giver mening og styrker kundens position i markedet.

Han har rådgivet en lang række virksomheder og udvikler IT-produkter fra A til Z med skræddersyede og fremtidssikrede løsninger. Janniks analytiske tilgang er din sikkerhed for, at han altid tager højde for gældende tekniske behov og forretningslogik, både med henblik på forbedring af eksisterende systemer, og når han er med til at udforme helt nye systemer fra bunden.