Jan Ulrich Hvalkof Johansen

Senior Strategy Manager

Kontakt

  • +45 22 76 26 17
  • jh@capacit.com

Beskrivelse

Dedikation burde være Jan Ulrichs mellemnavn, for når han først får stillet en opgave, så bliver han ved, til den er løst. Derudover kommer Jan Ulrich altid med et smittende godt humør, hvilket gør selv den mest vanskelige udfordring til en leg. Du får med andre ord en strategisk rådgiver med sans for digitale transformationer udover det sædvanlige, når Jan Ulrich er en del af holdet.

Brug Jan Ulrich

Jan Ulrich kommer med over 6 års erfaring fra den danske finansielle sektor, hvorfor han besidder et ganske særligt kendskab til både strategisk og operationel ledelse. Han er derfor lynhurtig til at sætte sig ind i komplekse organisationsstrukturer, hvorfor hans evner som rådgiver kommer i spil med det samme, så jeres virksomhed kan opnå det fulde vækstpotentiale.

Jan Ulrich går analytisk til værks, når han skal løse en udfordring, og han har bl.a. flere års erfaring med at udvikle og implementere nye erhvervsprodukter, kompetencerammer og guideline governance. Derudover er han med til at skabe kontinuerlig optimering, udvikling og vedligehold i de relevante arbejdsprocesser, hvor han altid sørger for at have det langsigtede mål for øje.

Men du får for alvor eksperten at se, når Jan Ulrich står i spidsen for et team. Her formår han at udvikle og motivere sine medarbejdere til at præstere deres absolut bedste, samtidig med at han konstant sikrer dokumenterbare forbedringer undervejs. På den måde leverer Jan Ulrich værdiskabende resultater til jeres virksomhed lige fra begyndelsen.

Jeg har valgt at blive en del af Capacit, da det giver mig mulighed for at kombinere to af mine største interesser: Strategi og IT. Samtidig har Capacit samlet nogle af branchens dygtigste folk og har formået at skabe en kultur og forretningsmodel, hvor lige dele faglighed og arbejdsglæde er i højsædet. Jeg ser frem til at arbejde sammen med det dygtige team og være en del af rejsen.

Jan Ulrich
Profil

Jan Ulrich har en helt unik indsigt i den danske finansielle sektor, hvor han senest har været en del af den succesfulde Lunar Bank. Lunar bank har oplevet en enorm stor vækstkurve, hvor de gik fra at være 250 til 700 ansatte på under ét år. Den store vækst gjorde det svært at sørge for de nødvendige strukturer var på plads, hvor Jan Ulrich spillede en essentiel rolle for at sikre dette. Som teamleder i afdelingen for KYC-operationer stod han for at skabe SOP og guideline governance, hvilket resulterede i færre fejl i organisationen.

Jan Ulrich er den helt oplagte kandidat at sætte i spil, når det handler om forandringsledelse, risikostyring, compliance, dataanalyse og operationel ledelse, som han allerede har flere års erfaring med. Derudover har han et digital mindset, hvorfor han er i stand til at se potentielle muligheder, der hvor andre ser forhindringer.

Oprindeligt har Jan Ulrich taget en professionsbachelor i digital konceptudvikling fra Sjællands Erhvervsakademi. Lige nu bruger han al sin fritid på at blive endnu skarpere inden for sit felt, da han er i fuld gang med at tage en HD på Copenhagen Business School, som han forventer at afslutte i 2024.