Frederik Hvalkof

Co-founder & Co-Managing Partner

Kontakt

  • +45 53 89 47 00
  • fh@capacit.com

Beskrivelse

Mens du fokuserer på forretningen, giver Frederik dig de optimale forudsætninger for at understøtte dine behov og mål teknisk. Han er specialist i at designe produkter og afdække tekniske afhængigheder, så udfordringer løses på forkant, hvilket afspejles i de produkter, han leverer. Kort sagt, vil du sikre dig, at du investerer bedst muligt i dine kommende IT-produkter, skal du have Frederik med på holdet.

Brug Frederik

Har du brug for en teknisk gennemgang af dit samlede IT-setup for at ruste din virksomhed til fremtiden, er Frederik den oplagte samarbejdspartner. Som et af branchens førende talenter forstår han at sætte sig ind i store IT-landskaber på rekordtid, og med sin visionære tilgang rådgiver han sikkert og effektivt inden for både cloud, anvendelse af virksomhedens data, og optimering generelt.

Capacit har forstået at værdsætte både kunder og ansatte. Det giver de sjoveste opgaver, hvor man har mulighed for at sætte sit præg på produktet, og de meste kompetente og ambitiøse kollegaer.

Frederik
Profil

Frederik er arkitekt og udvikler med speciale i enterprise arkitektur og machine learning. Han har en ekstremt veludviklet forretningsforståelse, hvilket gør ham ideel som rådgiver omkring innovative produkter.  

Efter nogle år i IT-branchen og finanssektoren, har Frederik som konsulent hjulpet virksomheder i mange forskellige brancher, både offentlige og private, med at optimere og fremtidssikre deres IT-arkitektur. Frederik har erfaring som både ledende udvikler og arkitekt, og han har indgående erfaring med at analysere større IT-organisationer, samt at afholde workshops for forskellige grupper af interessenter. 

Frederik er uddannet civilingeniør fra DTU og har desuden en ledelsescertificering fra IMD.