Christopher Krejler

Intern Developer

Kontakt

  • +45 60 63 50 90
  • ck@capacit.com

Beskrivelse

Du finder Christopher der, hvor der er fart over feltet. Bogstaveligt talt. For når Christopher ikke er i fuld gang med at omsætte sin nyeste viden til innovative backend-løsninger, så befinder han sig under en bil med olie på hænderne – desto hurtigere bil, desto bedre!

Brug Christopher

Om det er optimering og automatisering af arbejdsprocesser eller modellering af software, spiller det ingen rolle, for så længe det handler om backend-udvikling, så har det med garanti Christophers interesse. Med stor succes har han derfor udviklet et program med det formål at skabe et bedre workflow i en dropshipping virksomhed, hvilket gav direkte værdi hos kunden ved at generere endnu mere trafik og dermed salg. 

Interessen for softwareprodukter har bragt Christopher vidt omkring, og senest har han været ansvarlig for at hjælpe en kunde med at modellere og implementere en simuleringssoftware. Det er karakteristisk for Christopher, at han udvikler løsninger med jeres specifikke ønsker og behov for øje, så I kan føle jer tryg gennem hele processen.

Du får dermed en af branchens mest passionerede backend-udviklere med sans for detaljen, når Christopher er en del af teamet.

Jeg har valgt at blive en del af Capacit, da det faglige niveau er højt, så der er altid nogen, jeg kan lære af, hvis jeg skal sætte mig ind i et nyt domæne. At jeg har kompetente kollegaer betyder, at jeg har mulighed for at løse mere komplekse problemer og hurtigere kan komme videre, hvis der er noget, der holder mig tilbage.

Christopher
Profil

Det er ingen hemmelighed, at Christophers helt store interesse ligger inden for backend-udvikling. Dog besidder han også kompetencer inden for frontend, hvor han er helt hjemmevant, når det kommer til at kode i React.JS.

Men der hvor Christopher for alvor er den hurtigste på racerbanen er, når han arbejder med frameworks såsom Spring, Rails, .NET og Spring Boot, hvor han altid ender med den bedste plads på podiet. Af programmeringssprog, som Christopher behersker, kan nævnes Ruby, C#, C++, Java og JavaScript.

Når Christopher ikke arbejder på spændende projekter hos Capacit, er han i gang med at tage en kandidatgrad i Artificial Intelligence and Algorithms på DTU, hvorfor han besidder den absolut nyeste viden inden for sit felt.

Fritiden har Christopher dedikeret til at udvide sin IT-portfolio, og lige nu er han i fuld gang med at udforske Raspberry-pi i sideløbende projekter.