Christian Lykke

Principal Architect

Kontakt

  • +45 53 89 47 00
  • cl@capacit.com

Beskrivelse

Drømmer du om at få en af de skarpeste softwareingeniører til at udvikle dit næste IT-produkt, og sætter du pris på grundighed og høj kvalitet? Så er Christian det perfekte match. Christian er ekspert i at udarbejde tekniske løsningsdesign i tæt samarbejde med dig, og du vil få indgående vejledning og hjælp til udarbejdelse af krav, som vil resultere i optimale produkter, der skaber værdi for din virksomhed.

Brug Christian

Christian kan desuden assistere dig med implementering og udvikling af datamodeller, og mens han sørger for, at den nyeste viden danner grundlag for dit næste produkt, har han altid fokus på at levere løsninger, som dækker dine behov og ønsker.

Christian arbejder selvstændigt og løsningsorienteret og tager ansvar for at det, der bliver leveret, stemmer overens med dine mål, milepæle og budget.

I Capacit har jeg mulighed for at gøre det jeg er bedst til og brænder for sammen med nogle af branchens bedste profiler – at udvikle produkter med fokus på værdiskabelse. Virksomhedsstrukturen gør det muligt at kombinere det med konsulentydelser, som bidrager til en dyb forretningsforståelse og sikrer, at jeg samtidig er opdateret i forhold til den teknologiske udvikling.

Christian
Profil

Christian er certificeret i Scrum og SAFe, men grundlaget for hans høje faglighed er hans uddannelse som civilingeniør i software med speciale i entreprenørskab. Han har solid erfaring med udvikling af softwareløsninger til både private og offentlige virksomheder, og besidder en udpræget forretningssans. 

De seneste år har Christian primært beskæftiget sig med udvikling af horisontalt skalerbare webapplikationer ved hjælp af microservices og distribuerede teknologier, som eksempelvis Docker og Kubernetes. 

Han har en dyb indsigt i Microsoft Azure-platformen og DevOps, og har blandt andet arbejdet med opsætning af staging-miljøer, automatiske tests, Continuous Integration/Deployment og andre optimeringer af udviklingsprocesser inden for DevOps.

Endvidere besidder Christian en bred viden inden for fødererede løsninger og har stor erfaring med tilkobling af applikationer til moderne brugerstyringsteknologier, herunder OpenID Connect, OAuth2, SAML 2 og WS-Federation.

Uddannelse

  • Ph.D., Accounting & Finance, University of Strathclyde, Scotland
  • M.S.F., Finance, Boston College, Chestnut Hill, MA, 2006
  • M.B.A., Taxation, Golden Gate University, San Francisco, CA, 1983