Christian Hedegaard Pliess Larsen

Associate Developer

Kontakt

  • +45 52 19 56 25
  • ch@capacit.com

Beskrivelse

Christian er en ambitiøs og målrettet udvikler, som brænder for effektive digitale løsninger og produkter. Han er en af branchens største talenter, der følger med udviklingen af de nyeste teknologier, hvorfor I får de bedste resultater, når I har Christian på holdet!

Brug Christian

Mangler du en ambitiøs udvikler med al den nyeste viden, skal du have Christian med på teamet, når du skal udvikle dit næste IT-produkt.  

Med sit sociale væsen og gode humør, er han en fornøjelse at arbejde sammen med, og han har en oprigtig interesse i sine kollegers og kunders velbefindende.  

Hans passion for digital transformation vil med sikkerhed præge både dit produkt og din forretning, når du begiver dig ud på det næste digitale eventyr sammen med Christian.  

Christian har endvidere erfaring med at arbejde i rendyrkede agile organisationer, og er certificeret Scrum Master. 

Hver dag på kontoret er en sand glæde, fordi jeg har mulighed for at lære af landets dygtigste i branchen. Kreativitet, høje ambitioner og geniale kollegaer danner grundlag for alle Capacits spændende produkter. 

Som udvikler er det essentielt for mig at være i en konstant proces af læring og nytænkning, så jeg kan forbedre mine kompetencer. Netop dette er der rig mulighed for hos Capacit, hvor vi hele tiden bestræber os på at skabe de bedste løsninger – også dem, som ikke er set før. 

Christian
Profil

Christian har erfaring fra både den private og den offentlige sektor, hvor han har været med til at udvikle omfattende software løsninger, som fx Digital Post.  

Han er særligt kompetent i Java, Python, C# og C++, og har desuden erfaring med Spring, databaser, netværk, arkitektur, design, IoT og frontendudvikling. Ligeledes har han beskæftiget sig en del med udvikling og vedligehold af digitale processer.  

Christian kommer med en kandidatgrad i Computer Science fra IT-Universitetet i København, hvor hans strukturerede, ambitiøse og dedikerede tilgang sikrede hans speciale den højeste karakter. Som om det ikke var nok, har han altid gang i sine egne projekter for hele tiden at blive dygtigere og lære nye teknologier – det kan simpelthen ikke blive for nørdet for Christian!