Carsten Fogh-Hansen

Senior Architect

Kontakt

Beskrivelse

Carsten er en dedikeret teamplayer og lægger stor vægt på at forstå sin virksomheds behov og problemstilling. Derfor er han heller ikke bleg for at udfordre dig, hvis han ved, at det i sidste ende vil resultere i en bedre løsning.

Brug Carsten

Har du brug for en rådgiver, der kan hjælpe med at omsætte forretningsbehov til tekniske løsninger, er Carsten den helt rigtige samarbejdspartner.

Med sine analytiske evner og menneskelige egenskaber, vil Carsten være en værdifuld og loyal sparringspartner eller udvikler, når du skal i gang dine fremtidige IT-produkter. Hans dybe tekniske indsigt giver i kombination med hans gode formidlingsevne et solidt samarbejde med både brugere og kravstillere.

Capacits tilgang til markedet er rigtig spændende, og jeg tror på, det vil give de bedste produkter og løsninger. Udover det, vil jeg hos Capacit få nogle ekstremt dygtige kollegaer, som jeg glæder mig til at arbejde sammen med.

Carsten
Profil

Carsten er arkitekt og udvikler og kan bidrage gennem hele produktudviklingsprocessen. Han har specialiseret sig i at hjælpe både offentlige og private kunder med at få styr på deres IT-produkter og designe løsninger, der passer præcis ind i deres behov. 

Carsten har indgående erfaring lige fra afklaring og specifikation til udarbejdelse af arkitektur og implementering. Han har en analytisk tilgang til opgaverne og fokuserer altid på at finde den rigtige løsning, der giver mest værdi i den pågældende situation.

Carsten har arbejdet med softwareudvikling i mere end 20 år, både i konsulent- og produktudviklingsbranchen. I dette arbejde har han opnået omfattende erfaring med mange forskellige typer løsninger og teknologier, samt varetaget stort set alle roller inden for IT-organisationen.