Jonas Emil Gehrke

Analyst Developer

Kontakt

  • +45 53 68 07 08
  • jg@capacit.com

Beskrivelse

Tag ikke fejl af Jonas: På trods af sin unge alder har han allerede været tutor på Københavns Erhvervsakademi, hvor han, med sin stærke passion for webudvikling, har guidet andre studerende igennem alt fra kodning i diverse sprog til opsætning af cloud platforme – altså mens han selv var studerende. Vi er ikke i tvivl om, at Jonas er en webudvikler, der går en lys fremtid i møde!

Brug Jonas

Når emnet falder på frontend-udvikling får Jonas julelys i øjnene, for der er intet, han brænder mere for, inden for sit fag, end at skabe den allerbedste brugeroplevelse. Derfor er kommunikation essentielt for Jonas, og du vil opleve, at Jonas gør en stor dyd ud af at afklare dine behov, så rammerne for samarbejdet bliver sat rigtig op lige fra begyndelsen.  

Med sine skarpe formidlingsevner, ved Jonas lige nøjagtig, hvad der skal til for at skabe klar kommunikation, så du som kunde kan være tryg gennem hele processen. Derudover får du i Jonas en udvikler, der altid følger sine opgaver helt til dørs, og han bliver ved, til produkterne er 110% i orden. 

Hos Capacit har jeg mulighed for at udvikle mig inden for trygge rammer og arbejde hen mod at blive den udvikler, som jeg altid har drømt om at blive. Capacit formår nemlig at skabe en atmosfære, der skaber motivation og spænding, hvilket tænder en gnist i mig, så jeg yder mit allerbedste.

Jonas
Profil

Jonas brænder særligt for frontend-udvikling, og det er derfor ingen overraskelse, at han til dagligt arbejder med de nyeste frameworks inden for bl.a. React, Vue og Svelte. Herunder går Jonas også meget op i design, brugervenlighed og funktionalitet, hvor han benytter Tailwind CSS til at få et lækkert responsivt design. Men Jonas besidder såmænd også kompetencer inden for backend-teknologier, hvor han har erfaring med Java Spring, Node.js og .Net MVC.  

Ved siden af jobbet som udvikler i Capacit, er Jonas i fuld gang med en erhvervsakademiuddannelse på Københavns Erhvervsakademi som datamatiker. Og som om det ikke var nok, bruger han også fritiden på at videreudvikle evnerne inden for sit felt. Jonas lever nemlig efter en filosofi om, at man skal blive ved med at være nysgerrig og lære hele livet.