Steen Lillelund

Partner & Specialist Developer

Kontakt

  • +45 60 15 34 02
  • ssl@capacit.com

Beskrivelse

Med en baggrund som jægersoldat er det ingen overraskelse, at Steen altid holder hovedet koldt, uanset hvilken udfordring han står over for. Du finder med andre ord ikke en bedre IT-soldat i branchen end Steen.

Brug Steen

Foruden 16 års erfaring som softwareudvikler er Steen en yderst erfaren teknisk projektleder med indblik i både den offentlige og private sektor. Uanset hvor kompleks en problemstilling, du giver ham, så er der ingen grund til bekymring: For Steen bevarer altid det store overblik og finder den helt rette løsning til dig, om det er inden for årsagsundersøgelser, gap-analyser, procesoptimering eller noget helt fjerde.

Det er svært at lægge skjul på, at kompetencerne spænder bredt for vores IT-soldat. Derfor kan Steen både tilbyde udvikling af software, systemarkitektur og rådgivning, datasikkerhed og machine learning. Eller han kan stå i spidsen for implementering af software- og kvalitetssystemer, hvor compliance med myndighedskrav skal være i fokus. Som om dette ikke var nok, så er han også i stand til at navigere rundt i projekter, der går på tværs af myndigheder med politisk tungtvejende indhold.

Blandt sine kollegaer er Steen kendt for sin integritet, ydmyghed og holistiske overblik, hvilket gør ham til en sand fornøjelse at have en del af teamet.

Gennem hele min karriere har jeg søgt efter at være en del af de bedste teams, først i Forsvaret og senere i det private erhvervsliv. Derfor var det en ret nem beslutning at takke ja til at arbejde samme med de bedste konsulenter i IT-branchen, der jo er hele grundlaget for Capacit.

Steen
Profil

Inden for softwareudvikling har Steen hovedsageligt udviklet løsninger baseret på .NET. Senest har Steen primært arbejdet med Cloud (Azure) og fokuseret på distribueret systemarkitektur og container-baserede løsninger. Hans kompetencer og viden dækker, udover en god indsigt i Microsoft .NET-platformen, også en lang række tredjeparts teknologier såsom Docker og Angular, både på enterprise- og applikationsniveau.

Steen arbejder også med udarbejdelse af arkitekturer og arkitekturrådgivning, derfor har han erfaring med kravspecificering. Han sikrer derfor, at det endelige produkt lever op til alle forventninger gennem en struktureret tilgang og dialog med interessenter, proceskortlægning og analyser. Af konkrete arkitekturer som Steen har arbejdet med kan i særlig grad nævnes Event Sourcing + CQRS, Microservice arkitektur og N-tier arkitektur, samt udviklingsparadigmer til sikring af projekter som Domain Driven Design, Behaviour Driven Design og Test Driven Design.  

Udvikling af software og applikationer målrettet medicoindustrien er også en del af Steens oppakning. Her med særligt fokus på detektion, A/D-konvertering, sampling, signal- og billedbehandling og analyse, realtids diagnostik, modellering og machine learning.
Gennem sit arbejde med kvalitetsprojekter i medicoindustrien har Steen desuden opnået erfaring med kvalitetssikring i et GMP-reguleret miljø. Derfor har han også forstand på implementering og overholdelse af FDA-krav, MDR, ISO 13485:2016, ISO 27001:2016 samt compliance-krav for elektroniske arkiver og signaturer, samt krav til softwarevalidering.

Steen har fem års erfaring fra det danske jægerkorps og har i sit virke haft ansvaret for udvikling, implementering og brugen af kommunikations-, planlægnings-, koordinations-, lokalisations- og målsøgningssystemer. Herigennem har han opnået stor erfaring inden for ledelse, teamudvikling, problemløsning og planlægning. Kompetencer han stadig bruger den dag i dag.