Lucas Schønrock

Partner & Senior Developer

Kontakt

  • +45 60 81 68 30
  • ls@capacit.com

Beskrivelse

Lucas er en stærk formidler af tekniske emner og tilpasser sig altid modtagerens niveau. Med Lucas på teamet får du en stærk profil med en positiv indstilling og en “ja-hat”, vi aldrig har set ham uden.

Brug Lucas

Har du brug for en softwareudvikler og rådgiver, der kan guide dig gennem hele dit IT-projekt, er Lucas den oplagte samarbejdspartner. Med et stærkt teknisk fundament og skarpt blik for forretningsbehov- og strategi, tager han ansvar for værdiskabelsen og rådgiver dig sikkert gennem hele processen, når du skal have udviklet dit næste IT-produkt.

I Lucas får du en ressource, der behersker hele udviklingsstakken, fra frontend til backend, og er velfunderet i en bred vifte af mobil-, frontend- og backend teknologier. Med en analytisk og entusiastisk tilgang, kan Lucas bistå dig med design, arkitektur og implementering fra idé til udrulning. Lucas gør en dyd ud af at sikre, at du altid får den bedste løsning til lige netop dine behov.

 

Capacit er en unik virksomhed, der forstår, at det gode resultat kun opstår med en god synergi mellem kunder og ansatte – og det er meget vigtigt for mig. I Capacit kan jeg tage ansvar for produktet, og dermed får jeg lov til at sætte mit præg og yde mit bedste.

Lucas
Profil

Lucas er specialist i software og har flere års erfaring indenfor design, udvikling og test af softwareløsninger til både private og offentlige kunder. Her har han fungeret som ledende udvikler og arkitekt på en lang række projekter inden for bl.a. digitalisering, e-commerce, CRM, og undervisningsplatforme.

Lucas har dyb indsigt i Cloud løsninger som Microsoft Azure og Firebase, hvor han har arbejdet med B2C opsætninger, IdAM systemer, samt distribuerede softwareløsninger på tværs af mobil, desktop og web. I de seneste år har beskæftiget sig med helt nye teknologier, som WebRTC og Websockets i progressive webapplikationer via eksempelvis Vue og React. Han har bred erfaring med .NET udvikling, samt native- og cross-platform mobile applikationer i både Swift og Flutter, og så har han en MSc. i datalogi.

De seneste år har Lucas givet den som iværksætter og står bl.a. bag en softwarevirksomhed, som leverer real-tids videosynkroniseringsteknologi til både nationale og internationale streaming-udbydere.