Lasse Knøfler

Analyst Developer

Kontakt

  • +45 51 15 95 06
  • lk@capacit.com

Beskrivelse

Med Lasse på holdet får du en kreativ IT-konsulent, der lever og ånder for at skabe skarpe og intuitive digitale oplevelser. Med et hjerte, der banker for musik og teknologi, finder Lasse ofte inspiration i rytmen og kompleksiteten i melodierne, som han transformerer til harmoniske kodestrenge. Altid klar til at udforske nye udfordringer, møder Lasse enhver opgave med respekt for jeres forretning, behov og økonomi.

Brug Lasse

Lasse sætter altid kunden i centrum af udviklingsprocessen. Med en dyb forståelse for brugeroplevelse og et talent for at omsætte kundens visioner til en realitet, leverer Lasse løsninger, der er lige så attraktive, som de er effektive. Hans styrke ligger i front-end udvikling, hvor han bruger teknologier som Dart, Flutter, React eller Vue til at skabe intuitive og æstetisk tiltalende apps og webudviklingsprojekter.Hans backend udviklingskompetencer omfatter brug af C# med Marten som et event sourcing-framework. Med sin omfattende forståelse for backend-teknologier kan han bygge robuste og skalerbare applikationer med fokus på datahåndtering og komplekse systemer.

Lasse er mere end bare en dygtig udvikler: Han er en værdifuld kollega, der forstår værdien af samarbejde og teamwork. Med et evigt ønske om at lære og udvikle sig, er han altid klar til at sparre med sine kolleger og tage fat på nye opgaver, der styrker hans færdigheder som fullstack-udvikler.

Det, jeg personligt syntes er vigtigst på en arbejdsplads, er et godt sammenhold og samarbejde, hvor der er plads til at sparre med sine kollegaer. Udover det, vægter jeg det faglige niveau højt, da jeg elsker at lære nye sprog, og prøve kræfter med opgaver som jeg ikke har haft før. Derfor valgte jeg at blive en del af Capacit, der netop deler disse værdier.

Lasse
Profil

Lasse har vist sin ekspertise i forskellige projekter som Curvex og Duel, hvor han har udviklet og implementeret komplekse app-funktioner. Med et solidt fundament i programmeringssprog som Dart, Flutter, React, C#, Java og MySQL, sammen med viden om softwareudvikling og teknologier som Supabase/Firebase, Spring Boot, AWS og Edge Functions, bringer Lasse en bred vifte af færdigheder og erfaring til bordet.

Lasse er oprindeligt uddannet som datamatiker.Ved sin tidligere arbejdsplads har han vist sin evne til hurtigt at tilegne sig ny viden og anvende den i praksis, først som praktikant og senere som Junior Full Stack Developer. Med en konstant stræben efter at udvikle og forbedre sine færdigheder, er Lasse fast besluttet på at blive en dygtig fullstack-udvikler, hvorfor han altid følger med de nyeste trends og teknologier. Det betyder, at du som kunde vil opleve en IT-konsulent, der har fingeren på pulsen og kan give jer den bedste rådgivning.