Andreas Holm Andersen

Analyst Developer

Kontakt

  • +45 23 61 26 84
  • aa@capacit.com

Beskrivelse

Når du møder Andreas, er det tydeligt, at han har IT-branchens skarpeste tøjstil med en fortid inden for herremode. Men det er ikke kun mode, Andreas har styr på. Han er et naturtalent når det kommer til design, brugervenlighed og –interaktion, og han holder skarpt øje med de hotteste trends inden for IT-branchen.

Brug Andreas

Foruden at være flydende i dansk og engelsk, så er Andreas også flydende i C# og JavaScript. Derudover holder Andreas sig ajour med de seneste teknologier – så uanset hvilket sprog, du taler, har du med garanti en spændende samtalepartner i Andreas. 

Med flere års erfaring fra servicebranchen besidder Andreas en veludviklet sans for at sætte sig ind brugernes behov, hvilket betyder, at du få en produktløsning med brugervenligheden helt i top. Ingen detalje er for lille, når du har Andreas på holdet, så du kan være helt sikker på, at løsningen er gennemtænkt ned til mindste detalje.  

 

Capacit giver mulighed for at udvikle mig til at blive den optimale version af mig selv, samtidig med at jeg får frit råderum til at udforske mine passioner. I mit tilfælde er det design og udvikling af diverse IT-produkter, samt selve interaktionen med de forskellige kunder, som jeg brænder for.

Andreas
Profil

Selvom Andreas primært har arbejdet som fullstack-udvikler med bl.a. SpringBoot, .Net og NodeJS, drømmer han om på sigt at blive en vaskeægte frontend-udvikler. Han er heldigvis lærenem og har allerede en solid erfaring med teknologier som Vue, React Native og Svelte.  

Ved siden af sit arbejde hos Capacit er Andreas i gang med at uddanne sig som datamatiker, hvor han lærer alt fra at designe til at konstruere og videreudvikle IT-systemer.  

Derudover har Andreas arbejdet inden for servicebranchen de sidste ni år, hvorfor han har en særlig forståelse for, hvor vigtig kommunikation er i relationen til dig som kunde.