Mikkel Hempel

Partner & CPO

003

Mikkel Hempel

Med sin udtalte erfaring og ekspertise kan han bidrage til alle dele af processen omkring dine nye software-produkter, lige fra idé, over design, udvikling og test, til implementering og drift, hvilket giver en værdifuld overordnet sammenhæng både forretningsmæssigt og teknisk. Hvis kun det bedste er godt nok, er det Mikkel, du skal have med til at udvikle dit næste produkt, og kommer du med en udfordring, han ikke kan løse, giver han Champagnen til jeres næste firmafest!

Brug Mikkel

Hvis du drømmer om at sikre dine IT-investeringer langt ind i fremtiden, er Mikkel din oplagte samarbejdspartner. Du vil sjældent møde så velbevandret og kreativ en arkitekt, og uanset hvordan din forretning ser ud, vil Mikkel respektfuldt guide dig gennem tekniske muligheder og faldgruber i de potentielle løsninger. Mikkel vil revolutionere dit nuværende IT-setup - han kan slet ikke lade være. 

"Jeg elsker alt ved digital produktudvikling. Både det forretningsmæssige i at identificere en pain, det kreative i at designe den bedste løsning, den tekniske udvikling og det organisatoriske ifm. salg, marketing og governance. Det er en passion som har drevet mig siden jeg blev introduceret til BASIC på min farmors PC i 1993, men det er også en passion som ikke er let forenelig med konsulentrollen. I Capacit fik jeg netop muligheden for at drive produktudvikling i en virksomhed med yderst kompetente kolleger. I samspil med en forretningsmodel, hvor vi også tilbyder work for equity, mener jeg, at vi udfylder et gap og derfor indtager en unik position i den danske it-branche. Vi leverer ikke it-projekter, vi leverer digitale produkter - og vi deles om risikoen med vores kunder."

Profil

Mikkel er cloud-arkitekt og udvikler, og har i to årtier viet sit professionelle liv til at hjælpe adskillige store virksomheder og offentlige myndigheder med at opnå skalerbar og robust cloud-arkitektur. 

Han har specialiseret sig i legal- og fintech, IT-strategi, governance, teknisk due diligence og reviews, og er desuden ekspert inden for produktudvikling, moderne Low-Code løsninger, DevOps-integration og migrering af Legacy-systemer. 

I bagagen har Mikkel en lang række startups med succesfulde produkter inden for alt lige fra consumer apps til digitale advokattjenester og indkøbssystemer implementeret i hele den danske stat.