Pernille Østen

Brand Manager

Kontakt

  • +45 31 31 92 58
  • pr@capacit.com

Beskrivelse

Pernille er en kommunikativ jonglør i Capacit: Som Brand Manager står Pernille for at al intern og ekstern kommunikation, PR, marketing, kommunikationsplanlægning, branding, events og meget mere. Med alle de bolde i luften burde hun have langt flere hænder, men alligevel formår Pernille altid at gribe boldene.

Brug Pernille

Med flere års erfaring inden for kommunikation, branding og marketing forstår Pernille vigtigheden af at formidle i et klart sprog i øjenhøjde med modtageren. Det betyder, at hun altid sætter sig grundigt ind i IT-produkterne, så hun kan skabe en stærk fortælling i tråd med virksomhedens DNA.

Tidligere har Pernille arbejdet med branding inden for sundhedssektoren og kommer med en ukuelig tilgang a la Pippi Langstrømpe: “Det har jeg aldrig prøvet før, så det klarer jeg helt sikkert”. Derudover har hun mange års erfaring inden for kommunikation, hvorfor hun har prøvet kræfter med både den offentlige og private sektor, hvilket giver hende en alsidig værktøjskasse af faglige kompetencer.

Jeg er vild med mennesker, der tør tænke ud af boksen og udfordre det gængse – og det må jeg sige, at folkene bag Capacit gør på alle tænkelige måder. Et så inspirerende hold måtte jeg simpelthen være en del af!

Pernille
Profil

Pernille er oprindeligt uddannet retoriker fra Københavns Universitet, hvorfor hun elsker at nørde alt fra skriftlig og mundtlig kommunikation, hvordan man rammer det relevante publikum i sin formidling til håndtering af krisekommunikation – og helt generelt de nyeste tendenser inden for retorik.