Mikkel Schrøder

Partner & CEO

Kontakt

  • +45 53 74 71 58
  • ms@capacit.com

Beskrivelse

Med respekt for dine forretningsmæssige mål, vil Mikkel med erfaren hånd hjælpe dig til at træffe gode beslutninger og fremtidssikre din virksomhed med de rette IT-investeringer.

Brug Mikkel

Har du brug for rådgivning i forbindelse med din overordnede IT-strategi, er Mikkel med sin analytiske og pragmatiske tilgang den perfekte sparringspartner. Foruden en god samarbejdspartner får du i Mikkel adgang til markedets mest indgående ekspertise i spændingsfeltet mellem IT og forretning.

Muligheden for at indgå i et ambitiøst team med en fed og nytænkende tilgang til markedet, både i måden vi organiserer os på, og den måde hvorpå vi hos kunderne via fælles incitament tager ansvar for værdiskabelsen.

Mikkel
Profil

Mikkel har et unikt indblik i IT-strategi og mangeårig erfaring både som kunde og leverandør af omfattende og alsidige IT-leverancer. 

Som direktør har han de seneste 10 år haft det overordnede ansvar for en lang række komplekse projekter i samarbejde med internationale virksomheder og offentlige myndigheder. 

Mikkel har en dybdegående forretningsforståelse, hvilket gør ham i stand til at rådgive om IT-løsninger med kundernes kerneforretning som omdrejningspunkt. Han har desuden særdeles solid erfaring med implementering og forandringsledelse, og kan derfor bistå kunderne i alle faser.