Johan Fenn Bagger Nærby

Associate Developer

Kontakt

  • +45 22 48 58 12
  • jn@capacit.com

Beskrivelse

Vidste du, at dedikation rimer på Johan? Ellers er det på tide, at du bliver introduceret til vores passionerede Associate Developer. Johans store drive kommer af særligt én ting: At skabe værdifulde produkter. Derfor insisterer han på at udvikle unikke løsninger, som bringer mest mulig værdi ved at tage udgangspunkt i jeres behov og niveau, så jeres virksomhed står endnu stærkere.

Brug Johan

Med en legende tilgang bruger Johan bl.a. sin erfaring fra e-sport til at udvikle kreative løsninger med formålet om at skabe åbenlys værdi hos dig som kunde. Derfor vil du opleve Johan som en nysgerrig og lyttende holdspiller, der sætter sig ind i virksomhedens ønsker til produktet.

Derudover har Johan indgående viden inden for produktudvikling, hvorfor han er i stand til indgå i hele produktudviklingscyklussen: Fra idéfasen, selve implementeringen til produktionen. Det gør ham i stand til at se det store billede og tage højde for de udfordringer, I potentielt ville kunne løbe ind. Ja, faktisk betyder det, at Johan sørger for at løse udfordringerne, før de opstår. Med andre ord kan I være helt trygge, når Johan er en del af teamet, for han tager nemlig ejerskab for processen, kommunikationen og løsningen.

Ønsket om at blive en del af Capacit opstod blandt andet på baggrund af Capacits unikke tilgang til kunderelationer og ikke mindst Capacits andelstanke – netop det fælles incitament. Jeg har længe ønsket at blive en del af en konsulentforretning hvor jeg kunne tage del i flere produkter og have tæt kontakt med dem, som i sidste ende skal have gavn af produktet.

Johan
Profil

Johan er en IT-udvikler med solid ekspertise inden for udvikling af komplekse systemer og produkter. Han kommer tidligere fra e-sport- og edutainment branchen, hvor han har leveret succesfulde produkter inden for DevOps, webapps, mobilapps og user analytics.

Du får virkelig den legende tilgang at se, når han arbejder i Vue, React, React-Native, Svelte, og Mobile Suits. Derudover har han erfaring med digitale processer, brugeradfærd og design. Han er desuden kendt for sin evne til at arbejde effektivt i en dynamisk og hurtigtskiftende teknologisk verden.

Generelt har Johan en proaktiv tilgang og er kendt for at levere kvalitetsløsninger inden for både tidsrammen og budgettet. Han er passioneret omkring teknologi og er altid på jagt efter nye og innovative måder at forbedre og optimere processer og systemer på.

Oprindeligt er Johan uddannet datamatiker, hvorfor han har indgående kendskab til, hvordan teknologi og IT får organisationer, mennesker og samfund til at spille optimalt sammen.